Italienske kødboller i tomatsauce
Pasta i alle afskygninger er noget jeg elsker. Italienske kødboller i tomatsauce er en nem og hurtig ret at lave i en travl hverdag og så smager den bare lækkert – mums.
Antal peresoner: 4
Ingredienser:
Kødboller:
- 500 g hakker oksekød
- 30 g brødkrummer af hvidt brød
- 1 finthakket løg
- 2 hakket fed hvidløg
- 1 tsk tørret oregano
- 20 g hvedemel
- 2 spsk olivenolie
- Salt
- Peber
Tomatsauce:
- 2 dåser hakket tomater
- 1 spsk olivenolie
- 1 finthakket løg
- 2 knuste fed hvidløg
- 2 spsk tomatpure/pasta
- 1¼ dl oksebouillon
- 2 tsk sukker
- Salt
- Peber
500 g spaghetti og evt parmesan til servering.
Fremgangsmåde:
Kødboller:
Bland ingredienserne til kødbollerne i en skål og form dem i ønsket størrelse og steg disse på panden. Stegetiden afhænger af størrelsen. Skær evt. en af kødbollerne over og vurder stegetiden.
Tomatsauce:
Sauter løgene i lidt olie på panden indtil gyldne og kom hvidløgene i og sauter yderligere 1 minut. Kom nu resten af ingredienserne i til tomatsaucen og smag til med salt og peber. Lad saucen koge op og kom evt kødboller i saucen eller server dem ved siden af.
Pynt evt. med parmesan og basilikumblade
Skriv et svar