Laksetatar

Laks er en lækker og fed fisk. Laksetatar er en lækker, sund og nem ret, som er perfekt som forret eller frokost. Hold retten simpel og dine gæster vil blive glade.

 

Antal personer: 2

Ingredienser:

  • 200g laks (skal være froset ned i min. 1 døgn)
  • 1 avokado
  • Citron
  • Sesamfrø
  • Et stykke agurk
  • 1 gulerod
  • Wasabicreme (kan købes sådan) Køb wasabi her
  • Krydderolie
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmåde:

Start ud med at rive guleroden og agurken i lange strimler. Jeg brugte sådan en grønsagsstrimler (den er genial, den gør grønsager til perfekt som erstatning for pasta osv.) – Der kommer snart et link til sådan et rivejern.

Skær nu avokadoen og laksen i tern. Læg avokadoen nederst i en form/udstikker for at forme det og lave det er fast og rundt. Dernæst et tyndt lag wasabicreme. Nu skal agurken og gulerødderne lægges i udstikkeren og til sidst laksen. Fjern nu udstikkeren og dryp krydderolie rundt i en ring rundt om laksetataren. Drys til sidst sesamfrø over. Pynt evt. med skovsyre.

Laksetatar