Mmoks – Fantastisk idé, fantastisk mad, men forkerte prioriteringer af personalet?

En lørdag aften på Mmoks i marts måned, 2017.

Mmoks er en nyere restaurant i Odense, på Kongensgade i indre by.

Vi er ialt 4 og vi kommer kl 19,30 på Mmoks og vi ser frem til en lækker madoplevelse på Mmoks. Alle retterne på Mmoks er forret størrelser, hvilket er en fantastisk idé, da man på den måde kan smage på flere af lækkerierne. Retterne koster 100 kr stykket, hvilket er en overkommelig pris.

Vi bliver vist hen til vores bord og det lader op til at blive dejlig og hyggelig aften. Vi er begyndt at blive dejlig sultne og glæder os til at sætte tænderne i den lækre mad.

Der går desværre 30 min før der kommer en tjener og tager vores bestilling. Men vi tænker ikke videre over, da vi hygger os og snakken går indtil at vi undrer os over, hvor maden nu bliver af, da retterne nu ikke kommer efter 20 min efter bestillingen. Vi tænker “de kommer nok lige om lidt”. Men det endte desværre med at der gik 45 min før vi fik vores første ret. Altså vil sige at vi får første ret 1 timer og 15 minutter efter vi er ankommet. Nu tænker vi så at retter nok komme som perler på en snor og nogenlunde lige efter hinanden nu hvor retterne er ret små. Der går yderligere 30 min før vi får vores nr 2 ret, hvor vi var nødsaget til at gå op og spørge efter vores retter forinden. Det er super ærgerligt, men heldigvis kom de resterende 2 retter lige i rumpen på hinanden og vi gik dejlig mætte derfra. Man blev desværre lidt frustreret, da tjenerne vælger og stå og snakke sammen indbyrdes og tørre borde af fremfor at betjene en eller tages ens bestilling.

Maden var yderst lækkert og der var ikke en finger at sætte på det, hvorfor jeg sagtens kunne besøge Mmoks igen og håbe på en bedre betjening.

Jeg valgte ikke at få dessert, så jeg kunne smage flere salte retter.

På billedet ses en letsaltet dansk laks med limeblade, rå glaskål og saltsyltede citroner.

Mmoks

Confiterede andekråser med høbagte rødbeder og sauce på brændt hø.

mmoks

mmoks

mmoks