Pocherede æg med avocado og parmaskinke

Pocherede æg med avocado og parmaskinke er den lækreste frokost. Hvem elsker ikke et pocherede æg, som er perfekt tilberedt? Den lækre cremet og flydende midte. Denne rugbrødsmad er den perfekte frokost eller forret.

Antal personer:

Ingredienser:

  • 2 æg
  • 2 skiver parmaskinke
  • 1 avocado
  • salt
  • peber
  • 2 skiver rugbrød
  • 2 spsk eddike

Pynt:

  • Spiselig blomster
  • Karse

Fremgangsmåde:

Pocherede æg med avocado og parmaskinke:

Slå æggene ud i hver deres skål. Bring en gryde med vand med 2 spsk eddike og lidt salt i kog. Når vandet koger, skal du tage en ske og lave en hvirvel i vandet med skeen. Hæld nu forsigtigt æggene i midten af hvirvlen i vandet. Lad dog koge i 2,5-3 minutter efter størrelsen på ægget. Tag dem op med en hulske og læg dem på noget køkkenrulle.

Rist rugbrødet. Læg derefter en skive paraskinke på. Flæk avocadoen og skrællen af, skær den i skiver og læg den ovenpå parmaskinken.