Spaghetti carbonara med et twist

Spaghetti carbonara er simpelthen så net og lækkert at lave. Min udgave er andeledes end den klassiske spaghetti carbonara. Mange mener at løg, hvidløg, majs, champignon og især fløde ikke hører hjemme i denne ret, men det er jeg ligeglad med – jeg synes det er lækkert. Jeg synes majs er  lækkert i denne ret, da det er det perfekte modspil til den cremede og fede ret. Det er en sikker vinder hos både voksne og børn.

Antal personer: 2

Ingredienser:Spaghetti carbonara

  • 200 g spaghetti
  • 1 mellemstort  løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g bacontern
  • 250 g champignon
  • Revet parmasan
  • 1 æg
  • En sjat hvidvin (kan erstattes med en sjat vand)
  • Salt
  • Peber
  • 1 dl majs

Fremgangsmåde:

Start ud med at rense og skylle champignonerne go snitte løgene, samt hvidløgene. Sæt vand over til spaghettierne og sæt det over. Steg nu baconet og tag noget af det fra og læg det på køkkenrulle (dette skal være til pynt). Steg nu løgene og champignonerne i fedtet fra baconet og hæld vin sjatten i og lad alkoholen fordampe. Hæld nu majsene i.

spaghetti carbonaraHæld nu den kogte spaghetti ned i panden og bland det rundt. Hæld fløden i og bland det. Den revet parmesan og æg skal nu i og nu skal dette røres godt grundigt og hurtigt, så ægget ikke bliver til røræg.

Spaghetti carbonars